162 відгуків
emoji-quarantineМагазин тимчасово не працює. Все буде Україна!
+380 (63) 715-07-97
Додати відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Масло чорного кмину 100мл. Українське виробництво!, фото 2
Масло чорного кмину 100мл. Українське виробництво!, фото 2
Масло чорного кмину 100мл. Українське виробництво!, фото 2
Масло чорного кмину 100мл. Українське виробництво!, фото 3
Опис
Інформація для замовлення
Компанія виготовляє масла методом першого холодного віджиму без застосування хімічних засобів. Вся продукція виготовляється на сучасному обладнанні за новітніми технологіями. Масло з насіння квітки чорного кмину Найцінніші властивості масла чорного кмину на Сході знали завжди і активно ними користувалися. Наймудріший вчений Середньовіччя Авіценна часто прописував його хворим для підвищення життєвої сили, пророк Мухаммед вважав, що немає такої хвороби, яку не зміг би вилікувати цей дивовижний квітка. Силою цієї рослини часто користувалися жінки. Нефертіті, і Клеопатра застосовували масло чорного кмину в своїх ритуалах краси. Масло з насіння квітки чорного кмину - це кращий вітамінний комплекс, який створила природа. Понад сто різних компонентів, в число яких входять вітаміни і мікроелементи, найважливіші амінокислоти і активні речовини, які беруть безпосередню участь в роботі всіх органів і систем організму. У давнину до чорного кмину недарма зверталися для лікування серйозних недуг. Високий вміст фітостеролів, що входять до його складу, наділяють масло чорного кмину антибактеріальну, протизапальну та імуномодулюючу властивостями. Регулярний прийом цього масла допомагає придушити зростання патогенної флори, служить ефективною профілактикою онкологічних захворювань, прискорює процес одужання і підвищує імунну реакцію організму. Що важливо, на відміну від медичних препаратів рослинний "антибіотик" не має небажаних побічних ефектів. Масло з насіння квітки чорного тмінасодержіт вітаміни (А, Е, групи В та ін.), Макро- і мікроелементи (кальцій, магній, калій, залізо, цинк, селен та ін.), Жирні кислоти (міристинова, пальмітинова, олеїнова, лінолева і ін.) і цілий комплекс амінокислот. Завдяки ценнейшему складом це рослинне масло особливо корисно для чоловічого і жіночого здоров'я. Воно стабілізує гормональний фон, зменшує прояви менопаузи, допомагає при порушеннях еректильної дисфункції, захворюваннях передміхурової залози, мастопатії. Масло чорного кмину корисно діабетикам 1 і 2 типів. При правильному вживанні воно допомагає нормалізувати рівень цукру в крові, захищає підшлункову залозу і покращує обмін речовин. Ще однією важливою властивістю цього продукту є здатність боротися із зайвою вагою. Масло з насіння квітки чорного кмину отримано методом холодного пресування, що дозволяє зберегти всі корисні властивості рослини, які воно передає маслу. Косметологія. Масло чорного кмину вважається ефективним засобом для боротьби з різними недосконалостями. Володарі жирної шкіри оцінять Некомедогенний масла, його здатність регулювати роботу сальних залоз і забезпечити необхідне зволоження. Антисептичні і загоюють властивості масла допоможуть проблемній шкірі швидше впоратися з висипаннями, роздратуванням і жирним блиском. Комплекс омега, вітаміни А, Е і цинк прискорюють регенерацію шкірних покривів, підвищують пружність і покращують колір обличчя. Це масло можна використовувати в масках для волосся. Воно запобігає появі лупи, зміцнює волосяні фолікули, позбавляє від посічених кінчиків і додає волоссю живий блиск.
  • Ціна: 199 грн
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: ws14969

Масло чорного кмину 100мл. Українське виробництво!

199 грн

Показати оптові ціни

Замовлення тільки за телефоном

  • +380 (63) 715-07-97
    Менеджер
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Масло чорного кмину 100мл. Українське виробництво!Масло чорного кмину 100мл. Українське виробництво!
Немає в наявності
199 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner